Over Janny WIJbenga

Van harte welkom op deze website. Vanuit mijn passie voor mensen, het werken voor en met mensen binnen het vakgebied HRM ben ik in 2017 WIJbenga coaching & advies gestart.

 

Samen met mijn gezin woon ik in Nij Altoenae. Dit is een heel klein dorpje nabij de waddenkust boven in Friesland. Een unieke plek waar nog rust en ruimte is. Een fijn thuis om als HRM-er te mogen wonen en werken. 

 

Ik ben een allround HRM-er die naast het adviseren en het schrijven van beleid ook ingezet kan worden als Trajectbegeleider, (Job)coach, Projectleider en Preventiemedewerker | Arbocoördinator. 

 

SAMEN, daar ben ik op gericht. Ik vind het belangrijk samen naar een geschetste situatie te kijken, zodat binnen een traject of project geen andere verwachtingen worden geschept. "De zaken regelen", dat is waar ik goed in ben. Daarin mag ik graag creëren, ontwikkelen/vernieuwen, verbinden en adviseren. Mijn kracht is dat ik van niets iets kan maken en mijn motto: 'Als het niet kan zoals het moet dan moet het maar zoals het kan'. Dit met de menselijke maat als uitgangspunt. Gericht op WIJ én met resultaat!